Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Eğitim Hastanesinde Proje Yaşam Döngüsü Eğitimi Verildi

Proje kültürünün gelişmesi ve ar-ge faaliyetlerinin yapılanması amacıyla yazılan proje hastanenin kabul edilen ilk projesi oldu.

Farklı birimlerde çalışan doktor, ebe, hemşire, eczacı, psikolog ve çocuk gelişim uzmanlarından oluşan 25 kişilik ekip Karacadağ kalkınma ajansı uzmanları tarafından 3 gün eğitim aldı. Eğitim sonunda personel sertifikalarını Karacadağ Kalkınma Ajansı uzmanları ve Hastane Başhekimi Faruk Günak’ın elinden aldı.

Eğitim sonunda hastanede kurulacak olan proje ve ar-ge birimi ile hastanede bilimsel faaliyetlerde ve projelerinde artış beklenmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49