Şanlıurfa’ya atanan sayın valimiz Salih Ayhan sporu ne kadar sevdiğini her ortamda dillendirmeye başladı. Özellikle futbolu çok sevmesi ve Şanlıurfaspor’a destek vereceğini vurgulaması taraftarlar arasında heyecan yarattı. Süper ligde Sivasspor’a verdiği desteklerle gündemde olan valimiz bu defa Şanlıurfaspor için elinden geleni yapacağını bir üst lige çıkarmak için ne yapılacaksa yapacaklarını söylediler. Hatırlarsak TFF 1 lige çıktığımız dönemde kulüp başkanı sayın Kemal Saraçoğlu ,Sayın bakanımız Faruk Çelik , Valimiz Celalettin Güvenç , Vekillerimiz, Belediye başkanlarımızın desteği ile şampiyonluk gelmişti bu birliktelik yeni sezonda yapılırsa üst lige çıkmamız kaçınılmaz olacaktır.

Bu sezon da Emin Yetim başkan’ın devam edeceğini bizzat kendisi ile yapmış olduğum söyleşide konuşma fırsatımız oldu bu sezon iskelet kadroyu koruyup eksik bölgelere takviye yapılacağını dile getiren başkan Emin Yetin şehir olarak bütünlüğü yakalarsak üst lige çıkacaklarını ifade ettiler. Benim de yeni gelen valimiz Salih Ayhan’dan umutluyum umarım sezon başı birliktelik koruruz ve üst lig olan TFF 1. ligine çıkarız. Bu sezon başı nasıl Sakaryaspor ve Pendikspor şampiyonluğa oynayacaklarını söylediysek önümüzdeki senede Şanlıurfaspor şampiyonluğun tek adayı olacaktır.

Yönetim kurulu olarak bu sezon planlamayı güzel yapmamız gerekiyor , en başka teknik direktörlük konusunda çok iyi bu ligi bilen 4-5 tane isim var bu hocaları spor kamuoyu biliyor şimdiden bunlar ile temasa geçip takımı iyi bir hocaya emanet etmek olacaktır. 1. ve 2. Kamp dönemleri çok önemli buraları iyi geçirip hazırlanmamız çok önemli, bakalım bu sezon il takımları sayısı artıyor temmuz ayında yapılacak grup kuralarında hangi grupta ve hangi takımlarla oynayacağımızı göreceğiz.

Transfer döneminde sayın valimiz Salih Ayhan’ın Sivas’dan gelmesi Sivasspor ve bir çok süper lig kulüp başkanı ile görüşme halinde olması bizlerin iyi futbolcuların gelmesi konusunda bizler çok yardımcı olacaklarını düşünüyor. Gelecek futbolcuların gerek kiralık gerekse bonservis bedellerinde maddi olarak da takıma destek olacağını düşünüyorum.

Taraftarlar bu sezon geçmiş dönemlerde yapılan hataların tekrar yapılmamasını ilçe takımlarının bir üst lige çıktığını varsayarsak artık Şanlıurfaspor’un ilk başta TFF 1 lige daha sonra süper lig özlemine son vermelerini istiyor. Bu sezon güzel günlerin Şanlıurfa için olacaklarını sonsuz inancımız tamdır.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48