15:41 GÜNDEM

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem oldu.

15:19 URFA HABERLERİ

Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan aralarında 1 adam öldürme suçundan aranan 344 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

14:33 KADIN

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM)’nın Şanlıurfa İl Temsilciliği olarak görev yapan Dilşah Beyaz Öztürkmen görev süresinin dolmasının ardından KADEM’in yeni temsilcisi Ayşe Çetinkaya oldu.

14:19 URFA HABERLERİ

Şanlıurfa’da Emniyet ve Jandarma ekipleri torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı. Operasyonda gözaltına alınan 57 şüpheliden 20’si tutuklandı

14:03 URFA HABERLERİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her gün binlerce yerli ve yabancının ziyaret ettiği Haşimiye Meydanındaki görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla vatandaşların gelişi güzel meydana park ettiği motosikletler için park alanı oluşturdu.

13:40 URFA HABERLERİ

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 2 farklı adrese düzenlen operasyonda Bin 600 paket gümrük kaçağı sigara ve 337 adet elektronik sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

13:34 URFA HABERLERİ

Karaköprü Belediyesi ilçede yol sorunu bırakmamak için yeni yol açma ve üstyapı yenileme çalışmalarını tüm mahallelerde yoğun bir mesaiyle sürdürüyor

12:42 GÜNDEM

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ve Haliliye ilçesinde peş peşe 2 deprem meydana geldi.

10:51 URFA HABERLERİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Polis ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda bin 500 gram Skunk maddesi ele geçirildi.

10:02 URFA HABERLERİ

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Psikososyal Destek Birimi, Çekçek ve Güçlü Mahallelerinde ortaokul öğrencileriyle buluştu. Çocuklara, akran zorbalığı ve iletişim becerileri konularında eğitim veren ekipler, merak edilen soruları yanıtladı.