10 saat önce 3.SAYFA

Şanlıurfa’da kamyonetin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 1 kişide yaralandı.

13 saat önce GÜNDEM

AFAD, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem çevri illerinde de hissedildi

13 saat önce 3.SAYFA

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran için Mevlid okutulup lokum dağıtıldı.

14 saat önce 3.SAYFA

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde angus cinsi sığırın saldırdığı işçi ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

15 saat önce 3.SAYFA

Siverek’te İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından asayiş ve uyuşturucu denetimi yapıldı. Denetimlerde çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

16 saat önce URFA HABERLERİ

Halfeti’de aşure etkinliği düzenlendi. Etkinlikte öğrencilere ve mahalle sakinlerine aşure ikram edildi.

16 saat önce URFA HABERLERİ

Hafta başından bu yana Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Şıldak, ziyaretlerine devam etti.

16 saat önce 3.SAYFA

Viranşehir’de 2 farklı adrese düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı 650 paket sigara ile 160 elektronik sigara ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

16 saat önce 3.SAYFA

Viranşehir’de çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi polis ekiplerince yakalandı.

19 saat önce URFA HABERLERİ

Hava sıcaklıklarının rekorlar kırdığı Şanlıurfa’da, sıcaktan kaçan Eyyübiyeli gençler ve çocuklar soluğu yüzme havuzunda alıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçeye kazandırdığı yarı olimpik yüzme havuzu, güvenli ve sağlıklı ortamıyla dikkat çekiyor.