Ben bu felaketin geleceğini 4 yıl önce yazmıştım, el birliği ile hepimiz Şanlıurfaspor'u kümeye düşürdük. Çünkü herkes sustu konuşmadı, karışmadı yıllardır yapılan yanlışlıkları kimse dur demedi kimse kendini kötü etmedi bunun sorumlusu başta siyasiler ve Şanlıurfa halkıdır. Çünkü zamanında Şanlıurfaspor'u şampiyon yapan Kemal Saraçoğlu'nun elinden takımı zorla alanlar sorumlu, Kemal Saraçoğlu'na biz takımı süper lige çıkartacağız diyerek kadrosu oturmuş az borcu olan takımı bu hale getirenler sorumludur.
Açıkçası o zaman herkes sustu ve bu takımın bu duruma gelmesine göz yumdu. Kemel Saraçoğlu takımı bırakırken 22 kaliteli futbolcu vardı, birçoğu da süper ligte oynayabilecek kapasitede Kemal Saraçoğlu'nun bıraktığı kadro 30 milyonluk bir kadroydu. Şampiyon olan takımın ise sadece 6 milyon TL borcu vardı şimdi ise milyonlarca TL borcu var.
Şimdi Şanlıurfaspor'un kapanmaması için yöneticilerin alacaklarının hibe etmeleri gerek bu yöneticiler bu paraları kulübe bağışladıktan sonra başta sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye başkanlarımız ve iş adamlarımız bir araya gelerek Kemal Saraçoğlu başkanlığında bir yönetim oluşturulmalı daha sonra başta yabancı futbolcular olmak üzere Şanlıurfaspor'dan alacaklı olanları çağırarak alacaklarının bir miktarını anlaşarak verip Şanlıurfaspor borcunu sıfıra indirerek takım önümüzdeki sezon borçsuz lige girmeli şimdiden iyi bir kadro oluşturulduğu takdirde, önümüzdeki sezon Şanlıurfaspor şampiyon olur diye düşünüyorum, bunlar gerçekleşmediği taktirde sonumuz Mersin ve Gaziantepspor gibi olur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48