Öne Çıkanlar Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu pek çok yeniliği hayata geçirecek Urfada Trafik Kazası sugsat

Bu haber kez okundu.

Akçakale’de ilk kadın muhtar
2024 yılı Mahalli İdareler Seçimleri’nde seçmenler, Belediye başkanı, meclis üyeleri ve muhtarlarını seçti.
Seçimin ardından İl ve İlçe Seçim Kurullarında mazbatalarını alan belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar göreve başladı.
Akçakale’de de yerel seçimlerde tarihte ilk kez Çağla Bor isimli bir kadın muhtar seçildi. Göreve başlar başlamaz hizmete başlayan kadın muhtar Bor, Akçakale Kaymakamı Onur Şan’ı ziyaret etti.
"BAŞARILAR DİLİYORUZ"
Ziyareti sosyal medyadan paylaşan Akçakale Kaymakamlığı, Muhtar Bor’u yeni görevinde başarılar dileyerek şunları söyledi; “Akçakale’mizin ilk kadın Muhtarı olan Çağla BOR, Kaymakamımız Onur ŞAN'ı ziyarete gelmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49