Suruç’ta sulama borusu patladı, tarlar su altında kaldı Suruç’ta sulama borusu patladı, tarlar su altında kaldı
116. dönem devlet hizmet kura sonuçlarına göre aralarında Çocuk endokrinolojisi, Çocuk Nörolojisi, Çocuk ve Ergen Ruh sağlığı ve hastalıkları, gibi yan dallarında bulunduğu 76 uzman hekim ilimiz hastanelerine atanmıştır.
Şanlıurfa il Sağlık Müdürü Doç.Dr.Abdullah Solmaz "Şanlıurfa gerçekten büyük bir şehir. Sağlık hizmetlerinin çok yoğun olduğu bir şehir. Bu açıdan eksik olan branşlarımızı Sağlık Bakanlığına ilettik. Buğün açıklanan Sağlık Bakanlığımızın 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonucunda 76 hekimimiz ilimizde görev alacak. Bu atanan hekimler içerisinde birçok bölgede, birçok ilde bulunmayan özellikli branş dediğimiz branşlar var. İlimize hayırlı olsun.
Şanlıurfa il Sağlık Müdürü Doç.Dr.Abdullah Solmaz İlimize yapılan atamalardan dolayı Başta Sağlık Bakanımız sayın Prof.Dr.Fahrettin Koca olmak üzere Sağlık Bakanlığımızın her kademesine teşekkür ederim” dedi.
Hastanelerimizde yeni göreve başlayacak Hekimlerimize başarılar diliyor, İlimize ve Hastanelerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.