Öne Çıkanlar urfa urfa haber polis sanlıurfa kaza

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Belediyespor şampiyon
TFF 3. lig 3. grupta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Karaköprü Belediyespor ilk haftadan bu yana grupta liderliğini sürürken aldığı galibiyetlerle taraftarlarını sevice boğdu. Ligin 29. haftasında Karaköprü Belediyespor kendi evinde Osmaniyespor’u konuk etti.
Saha ve taraftar desteğini arkasına alan Karaköprü Belediyespor Osmaniyespor karşısına çıktı. Maçın 8. Dk. Mustafa Samican’ın attığı golle Osmaniyespor 1-0 öne geçti. Golden sonra oyun disiplininden kopmayan Karaköprü Belediyespor rakip kaleyi abluka altına aldı. Maçın 29. Dk. Muhammed’ın attığı golle durumu 1-1 yaptı. Beraberlik golünden sonra Karaköprü Belediyespor öne geçmek için maçta tempoyu arttırdı. Maçın 43. Dk. sahneye çıkan Berkcan’ın attığı golle durumu 2-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı
Müsabakanın ikinci yarısına Karaköprü Belediyespor üstünlüğünü koruyarak başladı. Bu üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyarak, rakibin ataklarına yerinde cevap veren Karaköprü Belediyespor kontrataklarla gol aramaya başladı. İkinci yarıda her iki takımın çabaları sonucu değiştirmeyince Karaköprü Belediyespor Osmaniyespor’u 2-1 mağlup ederek 59 puanla ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Anahtar Kelimeler:
Karakopru Beledıye Spor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49