Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Karaköprü liderliğini sürdürdü
Türkiye Futbol federasyonu ( TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden lider konumdaki Karaköprü Belediyespor sahasında Kütahyaspor ağırladı. Maça istediği gibi başlayamayan 16. Dakikada Kütahyasporlu Can Vural kaydettiği gol ile 1-0 geriye düştü.
Büyük bir mücadele sergileyen Karaköprü Belediyespor maçı bırakmadı. Skor tabelası 34 . dakikayı gösterdiğinde Sinan Gayla Karaköprü Belediyespor’a beraberlik golünü getirdi. 41. Dakikada tekrar sahneye çıkan Can Vural Kütahya ekibini tekrar öne geçirdi.
Bu gole çabuk reaksiyon gösteren Şanlıurfa temsilcisi 44. dakikada Sinan Gayla’nın golü ile bir kez daha beraberliği yakaladı. İlk yarı 2-2’lik beraberlik ile sonuçlandı. İkinci yarıya iyi başlayan Kırmızı siyahlı ekip pozisyonlar bulmaya başladı.
52. Dakikada Karaköprü Belediyespor penaltı kazandı. Topun başına geçen Umut Dilek topu ağlarla buluşturarak takımını üstünlüğe taşıdı. Mücadelede başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor sahadan 3 puan ile ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49