Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Viranşehir’in gurur tablosu!

Aralarında 3 Tıp,3 Diş hekimliği,3 Eczacılık ve 3 Hukuk Fakültesi de bulunan Viranşehir’in gurur tablosu başarısı ile göz doldurdu.

Gençliğe yönelik yaptığı yatırımlarla takdir toplayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatlarıyla Etüt Merkezine dönüştürülen Belediye eski hizmet binasında sınava hazırlanan öğrencilerden 88’i hayalini kurduğu üniversiteyi kazandı.

Her alanda gençlerin ve gençliğin yanında olan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, eğitime verdiği destekle gençleri hayallerine kavuşturmaya devam ediyor.

Çarşı merkezinde bulunan Belediye eski hizmet binasında ücretsiz AYT-TYT kursları ve kaynak kitap yardımı ile gençlere sunulan imkanlarla geleceklerine yön verdi.

Viranşehir Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Genç Bilgi Evinde düzenlenen destekleme ve yetiştirme kurslarında başarılı bir hazırlık dönemi geçiren 88 öğrenci, ülkemizin değişik illerindeki üniversitelerde istedikleri bölüme yerleşmeyi başardı.

Viranşehir Belediyesi Bilgi Evinde eğitim hazırlanan öğrencilerden 3 Tıp, 3 Diş Hekimliği, 3 Eczacılık, 3 Hukuk,7 Mühendislik,22 Hemşirelik,3 Ebelik,17 Özel Eğitim Öğretmenliği,4 Okul öncesi Öğretmenliği,5 İngilizce Öğretmenliği ve 18 (İlköğretim- Matematik- Sınıf Öğretmenliği) Fakültelerini kazandı.

Gençlere yatırımın meyvesini vermeye başladığını belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Geleceğin teminatı gençleri hayallerine kavuşturmanın sevinç ve mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Başkan Ekinci; “Viranşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz Destekleme ve Yetiştirme kurslarımızda eğitim görerek, hayallerindeki üniversiteyi kazanan genç kardeşlerimi tebrik ediyor, üniversite hayatlarında başarılar diliyorum.

Viranşehir Belediyesi olarak eğitime destek vermeye devam ederek, her zaman onların yanında ve en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz” dedi.

Viranşehir Belediyesi’nin kendileri için tüm imkânları seferber ettiğine dikkat çeken gençler, Başkan Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49