Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Gülpınar coşkusu!

Şanlıurfa'da 1 milyon 251 bin 37 vatandaş 5 yıl boyunca görev yapacak olan yeni yerel yönetimleri belirlemek için bugün sandığa gitti.

Yüksek Seçim Kurulu ( YSK) tarafından belirlenen saatlere göre oy kullanma işlemi 32 ilde 07.00’de, 49 ilde ise 08.00’da başladı. Saat 17.00’da tüm Türkiye’de oy kullanma sürecinin tamamlanmasının ardından ise YSK başkanı Ahmet Yener, saat 19.20’de seçim yasağının kaldırıldığını duyurdu. Şu ana kadar Şanlıurfa genelinde ise sandıkların yüzde 82,16’sı açıldı.

Açılan sandıklarda ise Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, yüzde 38,49 oranla birinci sıraya yerleşti. Kasım Gülpınar’ın en yakın rakibi ise yüzde 34,18 ile Cumhur İttifakı’nın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül oldu.

Kasım Gülpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise ‘’Şanlıurfa’ya Refah Geliyor. Her açılan sandıkta farkı daha çok açıyoruz. Şu anda en yakın partiye %11 fark atmış durumdayız. Teşekkürler Şanlıurfa Rehavete kapılmayalım. Sandıklarımızı koruyalım. Islak imzalı tutanaklarımızı muhafaza edelim.’’ Dedi.

Ortaya çıkan sonuçların ardından Kasım Gülpınar’ın paylaşımına kayıtsız kalmayan destekçileri Abide Kavşağında bulunan Seçim İrtibat Bürosu önünde toplanmaya başladı. Abide Kavşağındaki Kasım Gülpınar’ın Seçim İrtibat bürosu önünde toplanan kalabalık ise halay çekerek kutlamalarına erken başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49