Öne Çıkanlar sugsat Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu pek çok yeniliği hayata geçirecek Urfada Trafik Kazası

Bu haber kez okundu.

Mustafa Büyükköroğlu Paşa'dan Şehit Gazi Derneğine Ziyaret
Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa şube Başkanlığını ziyaret etti.
Dernek binası önünde karşılanan 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz'u ziyaret etti.
Dernek binasında gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelen 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu, gazi ve şehit ailelerini selamlayarak, gazi ve şehit aileleri ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu her daim, gazi ve şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını ifade etti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, "Yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu paşama şahsım ve tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyarette Şube Başkan Mehmet Yavuz tarafından 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu'na plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49