Öne Çıkanlar sugsat Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu pek çok yeniliği hayata geçirecek Urfada Trafik Kazası

Bu haber kez okundu.

Birecik’te Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı!

Kaza, Birecik- Nizip E.90 Karayolun 3. Kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Birecik çıkışında henüz sürücülerin ismi öğrenilmeyen 27 ATH 414, 01 FKB 30 otomobil ile 18 EC 814 plakası hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada araçlar hurda yığınına dönerken Birecik Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Mustafa Güder(26) ile Burcu Y. Şahan Ş.-Mahmut T, Ahmet Ş., Melike Nur Ş., ve Meryem Ş. Yaralandı.

İhbar üzerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle Birecik- Nizip karayolu tek şeride düştü. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Birecik Devlet hastanesine kaldırıldı.

Doktoru Mustafa Güder hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak hayatını kaybetti.

Birecik çıkışında meydana gelen feci kaza güvelik kamarasına yansıdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49