Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş sanlıurfa Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da iki otomobil yakıldı

Olay, Eyyübiye İlçesine bağlı Muradiye Mahallesine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saat 02:15 civarında Muradiye Mahallesine gelen kimliği belirlenemeyen kişiler, mahallede bulunan 63 ZK 988 ve 63 VL 470 plakalı otomobili, benzin dökerek yaktı.

Sokak içerisinde park halinde olan otomobillerden birinin ön kısmına, diğerinin de arka kısmına yanlarında getirdikleri şişe dolusu benzini dökerek ateşe verdi. Benzinin üzerine döküldükten sonra ateşe verilen otomobiller bir anda alev almaya başladı. Otomobillerin yandığını fark eden mahalle sakinleri sokağa dökülerek çıkan yangını söndürmek için büyük çaba harcadı.

Kendi imkanları ile söndürmeye çalışan araç sahipleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan otomobilleri kısa sürede söndürmeyi başararak soğutma çalışması yaptı. Otomobilleri benzin dökerek yakmak isteyen kimliği belirlenemeyen kişiler ise otomobilleri yaktıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49