Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da kuyumcu soygunu

Olay Haliliye ilçesi Yenişehir mahallesine meydana geldi. İddiaya göre, İstiklal caddesinde bulunan bir kuyumcu motosikletle gelen yüzleri kar maskeli 2 kişi ellerinde pompalı tüfekle girdi. Eli silahlı bir kişi Kuyumcuyu silahını çekerken diğer şüpheli getirdiği poşet ile altınları doldurdu. 2 şüpheli ardından da geldikleri motosikletle kaçtı. Kuyumcunun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, kuyumcu dükkanı ve çevresindeki iş yerlerinin güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı.

Polis çevrede geniş önlemi alarak yaklaşık 1 milyon TL değerinde altını alıp, kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Urfada Kuyumcu Soygunu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49