Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Yıkımları Gerçekleşti..

Haliliye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, ilçe genelinde riskli ve metruk yapılarla ilgili çalışmalarını devam ettiriyor. Ekiplerce yürütülen çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesinde, madde bağımlıları tarafından kullanıldığı tespit edilen ve bu yönde iletilerin bulunduğu 2 metruk yapının yıkılması için çalışma başlatıldı. Metruk yapıların sahiplerine yapılan tebligatın ardından alınan önlemler eşliğinde iş makineleri aracılığıyla yapıların yapımı gerçekleştirildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçe genelinde metruk yapılarla mücadele çalışmalarının devam ettiği, vatandaşların da bu yöndeki taleplerini 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattına bildirebileceği ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
HaliliyeYıkımBınaYeda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49