Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Yeşildirek'e Asılan Tabela Sevindirdi Ama!
13 Yıl önce dönemim Belediye Başkanı şimdiki Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından kentsel dönüşüm müjdesi verilen mahallede 3 Belediye ve 4 Genel secim geçiren mahallede hiç bir gelişme yaşanmadı. Aradan 13 yıl geçti bir faaliyet olmadı, Ev sahipleri, evlerini ne yıkabildi ne tadilat yapabildi. Yeşildirek'te bulunan yüzlerce ev sahibi, kentsel dönüşümde mahallelerine ne zaman sıranın geleceğini merak ediyordu. Yaklaşık 5 Ay önce mahalle girişinde Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeşildirek kentsel dönüşüm projesine başlıyoruz" yazılı tabelayı gören mahalle halkı umutlandı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeşildirek kentsel dönüşüm projesine başlıyoruz" yazılı tabelanın dikilmesi Yeşildirek Mahallesi’nde sevinç yarattı. Tabelanın asılmasından bugüne kadar hiç bir çalışmanın yapılmaması Mahalle vatandaşların umutlarını kırdı.
Mahalle vatandaşları, "Bizler 13 Yıldır Kentsel proje kapsamında evlerin yıkılıp yeni evleri kavuşmanın hayaliyle yaşıyoruz 13 Yıldır evlerde ne bir tadilat nede belediyelerinden düzgün bir hizmet görmedik yaklaşık 5 ay önce Büyükşehir Belediyesi tarafından bir tabede asıldı, ama aradan geçen zamanda ne bizi soran oldu, nede bir çalışma başladı, Kentsel dönüşümü başlatan dönemin Belediye Başkanı şimdiki Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'dan bu konuda bir özveri bekliyoruz biran önce çalışma başlasın da bizde kurtulalım"şeklinde sitem ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49