Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Yeni Hayvan Pazarından Esnaf Memnun
Kurbanlıkların pazara indiği şu günlerde Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Yeni Hayvan Pazarı esnafını ziyaret etti. Fakıbaba’ya belediyenin yaptırdığı hayvan pazarından dolayı teşekkür eden esnaf ve hayvan pazarı dernek başkanı memnuiyetlerini dile getirdiler.
Şanlıurfa Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Ramazan Gül “Biz başkanımızdan razıyız. Allah da ondan razı olsun. Biraz eksikliklerimiz var inşallah onlarda yapılacak ve giderilecek. Yerimiz temiz ve çok güzel.”dedi
Hayvan Pazarı esnaflarından biri de Şanlıurfa’nın yeni Hayvan Pazarının Şanlıurfa’nın değil Bölgenin iyi hayvan pazarı olduğunu dile getirdi.
Fakıbaba esnafla ve dernek başkanıyla yaptıkları görüşmede esnafın büyük bir çoğunluğunun yeni hayvan pazarından memnun olduğunu söyledi. Yeni hayvan pazarındaki eksiklikleri de not aldıklarını kısa sürede çözeceklerinin altını çizen Fakıbaba şöyle konuştu;”Özelikle dernek başkanlarımıza esnaf arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Genel bir memnuniyet var. Arasıra tabiî ki memnuniyetsizlikler var. Ama biz o memnuniyetsizlikleri tek tek not alıyoruz. Allah’ın izniyle en kısa zamanda. Bir kaç ay içinde bunları ortadan kaldırmak için arkadaşlarım var gücüyle çalışacaklar. Yani bir hatırlayalım; eski hayvan pazarı, eski saman pazarı ama bir de şimdi yeni hayvan pazarımızla mukayese ettiğimizde Şanlıurfa Belediyesinin insana ne kadar önem verdiğini en güzel göstergesi işte burası. Ben emeği geçen bütün arkadaşlarıma, dernek başkanlarıma, esnaf arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle arkadaşlarımızın çoğu şunu söylüyor; çok yerlere gidiyoruz ve böyle bir hayvan pazarı yok. Tabi Urfa her şeyin en iyisine layık.Ama arada problemler yok mu. Elbette problemler var. Esnafımızla görüştük inşallah en kısa zamanda bunları halledeceğiz.”
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49