Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜNDEN WİNG TAİ TURNUVASINDA 40 MADALYA

Farklı il ve ilçelerden çok sayıda sporcunun katıldığı Wing Tai organizasyonda büyük başarıya imza atan Viranşehir Belediyespor kulübü, Müzikli form ve Ring fight kategorilerinde toplan 40 madalya aldı.
Belediye spor antrenörlerinden Mazlum Oktay, ilk defa katıldıkları turnuvada tecrübenin yanında çok başarılı olduklarını belirterek, dereceye giren sporcuları tebrik etti.
Bu tür organizasyonların bir ilin ve ilçenin tanıtılmasında önemli rol oynadığını ifade eden Oktay, hedeflerinin Viranşehir gençlerini farklı branşlardaki sporlara yönlendirmek olduğunu kaydetti.
Wing Tai sporu, kendi kategorisinde Japon dövüş sanatları, Tayland dövüş sanatlarından harmanlanarak ortaya cıkmış savunma sporudur.
Wing tai sporu kendi kategorisinde müzikli form gölge boksu, ring fight, nunchaku teknik form gibi kategorilerden oluşan iç işlerine bağlı organizasyon kuruludur. Türkiye ve Avrupa çapında hızla yayılan savunma sporu dalıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49