Öne Çıkanlar Başkan Kuş Vali Erin ölü sayısı ve son durum açıklandı Başkan Aslan 2 Yaralı

Bu haber kez okundu.

Birecik Orman Fidanlık Müdürlüğü Aşı Çalışmalarına Başladı

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Birecik Orman Fidanlık Müdürlüğü’nde Yalancı Akasya fidanına 2000 adet Top Akasya fidanı aşılama çalışması yapıldı.

Birecik Orman Fidanlığında yapılan aşılama Çalışmalarına Fidanlık Müdürü İsa Ataoğlu, Fidanlık Şefi Arzu Başlı ve Tekniker Ali Dağlı tarafından titizlikle aşılama çalışmaları yapıldı.

Geleceğe nefes olacak fidanların aşılanmaya devam ediliyor. İleriki günlerde Dut(Ak) fidanına Sarkık Dut ve Çınar Yapraklı Dut fidanı aşılaması yapılacaktır.

Fidanlık Müdürlüğü; devlet kurumları veya vatandaşlar tarafından talep gören fidanları imkanları dahilinde üretip bölgeye kazandırmak amacı ile büyük bir özveri ile çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Şanlıurfa orman bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Birecik Orman Fidanlık Müdürlüğü Aşı Çalışmalarına Başladı

“Bölge Müdürlüğümüze bağlı Birecik Orman Fidanlık Müdürlüğü’nde Yalancı Akasya fidanına 2000 adet Top Akasya fidanı aşılama çalışması başlamıştır.

Aşılama Çalışmalarına Fidanlık Müdürü İsa Ataoğlu, Fidanlık Şefi Arzu Başlı ve Tekniker Ali Dağlı tarafından titizlikle aşılama çalışmaları yapılarak Geleceğe Nefes Olacak fidanların aşılandığı, İleriki günlerde Dut(Ak) fidanına Sarkık Dut ve Çınar Yapraklı Dut fidanı aşılaması yapılacaktır.

Fidanlık Müdürlüğümüz; devlet kurumları veya vatandaşlar tarafından talep gören fidanları imkanları dahilinde üretip bölgemize kazandırmak amacı ile büyük bir özveri ile çalışmaktadır”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49