Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Belediyesinden Stabilize Yol Çalışması

Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, plan ve program dahilinde Kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, üst yapı çalışmaları kapsamında Dinçkök mahallesi Tepeyolu sokakta stabilize yol yapım çalışmasına başladı.

Vatandaşın ulaşım sıkıntısı yaşadığı mahalle içi yollarda hummalı bir çalışma yürüten ekipler, yol genişletme çalışması yaptıktan sonra stabilize malzemesi dökerek yolları toz ve çamurdan arındırıyor.

Yol yapım çalışmaları ile ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kırsal mahalle ve mezralarda ihtiyaç duyulan bölgelerde stabilize yol yapım ve onarım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Belediye imkânlarının her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu söyleyen Ekinci, “ Daha güzel ve yaşanabilir bir Viranşehir hedefiyle canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz.“dedi.

Yapılan çalışmaları takdirle karşılayan mahalle sakinleri, yol genişletme ve stabilize yol çalışması nedeniyle Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49