Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Vali Erin Telabyad’da Halkı ve Çocukları Sevindirdi
Terör örgütlerinin bölgeden kaçarken tahrip ettikleri enerji şebekeleri nedeniyle, elektriklerini jeneratörlerle sağlayan Telabyad’a, bedeli mukabili Türkiye’den elektrik sağlanmasından büyük memnuniyet duyan Telabyad halkı, Türkiye’ye ve Vali Abdullah Erin’e teşekkür ettiler.
Esnafı ziyaret ederek elektriklerinin gelip gelmediğini soran Vali Erin, Perşembe gününe kadar abonelerini yapmalarını rica etti.
Esnaf ziyaretini yaparken bir grup çocukla giyim mağazasına giren Vali Erin, çocuklara bayramlık giyim alarak hediye etti. İstedikleri elbiseleri almanın sevincini yaşayan çocuklar, Vali Erin’e teşekkür ettiler.
Vali Erin’e Telabyad ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ile İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49