Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Vali Erin, kavganın yaşandığı Uğurlu mahallesinde
Kavga, Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir neden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 5 kişi aldığı darbelerle yaralandı
Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri, kavgaya müdahale ederek tarafları dağıttı sağlık ekipleri de kavgada yaralanan 5 kişiye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 3 kişi ambulansla 2 kişi ise sivil araçlarla hastaneye kaldırıldı.
VALI ERİN'DEN SÜKÛNET ÇAĞRISI

Olayın hemen ardından İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ile birlikte ugurlu mahallesine giden Vali Erin, Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırılan yaralılar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Burada ailelerle görüşen Vali Erin, vahim olayın daha da büyümemesi için sükûnet çağrısı yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49