Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Vali Ayhan, Kelaynak üretme istasyonunda incelemelerde bulundu
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe ziyaretleri kapsamında Birecik’e gitti. Kaymakamlık ziyaretinde Kaymakam Kadir Duman'dan Birecik hakkında bilgi alan Vali Ayhan, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Vali Ayhan ardından , nesli tükenme tehlikesi altında olan ve korumaya alınan Kelaynak Kuşları Üretme İstasyonunda incelemelerde bulundu.
Vali Ayhan, Kelaynaklar hakkında yetkilerden bilgi aldı.
Birecik Şefliği Kelaynak Üretme İstasyonunda yapılan başarılı çalışmalar neticesinde 2020 yılında gerçekleştirilmiş olan rekor üretim aşılarak 2021 yılında 72 adet yeni kelaynak aileye kazandırıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde yeni üyelerle birlikte işletmede kelaynak sayısı 325'e yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49