Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa’da parklar denetlendi

Edinilen bilgiye göre ;İl Emniyet müdürlüğü ekipleri gece parklarda güvenli uygulaması çerçevesinde İl genelinde yapılan uygulamaya 59 ekip ve 175 personel katıldı. Narkotik köpeğinin katıldığı denetimlerde Bin 222 kişi GBT kontrolünden geçti 209 araç ise denetlendi. 147 Park kontrol edildi. Sorgularda bir aranan şahıs yakalandı, 3 yoklama kaçağı ele geçirildi. Şanlıurfa polisinin yaptığı bu uygulama ile gençlerin uyuşturucu, kumar ve sağlıksız ortamlardan uzlaştırılması hedefleniyor. Denetimler sabah saatlerinde kadar devam ettiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49