Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa"da korkunç olay!
Olay Suruç ilçesine bağlı Karaca kırsal mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Karaca kırsal mahallede bulunan tek katlı müstakil bir evde ailesiyle birlikte yaşayan Mehmet A., henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı eşi ile tartışmaya başladı.
Dışarıdan eve gelen çiftin 16 yaşındaki oğlu K.A.'da tartışmaya dahil oldu. K. A.(16) daha sonra babasını evle bulunan balyozla kafasına vurdu. Baba Mehmet A. kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine jandarma ekipleriyle birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde baba Mehmet A.'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Baba'nın cansız bedeni, incelemelerin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Babasını balyozla vuran genç jandarma ekiplerine teslim olurken, olayda kullanılan balyozda evde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49