Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Urfa"da fener alayı yürüyüşü
30 Ağustos Zafer Bayramı Şanlıurfa’da gerçekleştirilen fener alayı yürüyüş etkinliklerine katılan vatandaşlar Büyükşehir belediyesi, Şanlıurfa Valiliği tarafından dağıtılan meşaleleri yakarak ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak mehter marşları eşliğinde Ali Şelli Parkından Rabia meydanına kadar yürüdüler.
Fener alayı yürüyüşü sırasında polis ve zabıta ekipleri vatandaşlara eskortluk yaptı. Yapılan yürüyüş etkinliğine Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Gençlik spor il müdürü Halil Eren, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı, 20. Zırhlı Tugay Komutanı, Şehit ve Gazi aileleri dernek başkanı Mehmet Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fener alayı yürüyüşü Rabia meydanında İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49