Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da toprağa gömülü uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Alınan bilgilere göre, Suruç İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Suruç cumhuriyet savcılığı koordinasyonunda "Uyuşturucu madde imal ve ticareti , ve Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı" yapan şahıslara yönelik olarak yapmış oldukları çalışmalarda Suruç İlçesi Zeyrek Mahallesinde bir ev operasyon düzenledi. Operasyonda ev ve eklentilerinde yapılan aramada Toprağa gömülü vaziyette Bin.080 gram metamfetamin uyuşturucu madde, 101 litre Metamfetamin yapımında kullanılan sıvı madde, 280 gram Kubar esrar maddesi, 1 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 3 adet Ruhsatsız tabanca, 1 adet Kaleşnikof şarjörü, 8 adet fişek, 9 adet 9 mm. çapında fişek, 2 adet Suçta kullanılan hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili Ş.A. gözaltına alındı. Gözaltına alınan Ş.A. Jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49