Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Üniversitesi’nde Çifte Bayram
Harran Üniversitesi bir yandan bayramı beklerken bir yandan da yeni eğitim öğretim yılına katılacak öğrencilerin heyecanını yaşamakta.
Her geçen gün eğitim ordusunu güçlendirerek, ülkenin her köşesinden öğrenci alan Harran Üniversitesi bölüm ve programlarına bu yıl yeni yerleşen öğrencilerin mutluluğunu yaşamakta.
Bayram telaşıyla birlikte hazırlıkları devam eden özel yetenek sınavları için rektör Mutlu’nun talimatıyla tüm alt yapı hizmetleri hazırlanmış durumda.
26-29 Ağustos tarihlerinde yapılacak sınavlar geçen yıllar olduğu gibi bu yıl da suiistimal ve şaibeden uzak bir şekilde, veliler ve kameralar önünde gerçekleştirilecek.
Üniversite Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu yaptığı açıklamada “İdrak edeceğimiz ramazan bayramının tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle gerek halkımızın gerekse akademisyen, çalışan ve öğrencilerimizin bayramını kutlar, esenlikler dilerim.
Bu yıl Harran üniversitemizde kayıtlar 2 Eylül 2013 tarihinde başlayıp, 6 Eylül 2013 tarihinde sona erecektir.
Üniversite olarak gelecek olan öğrenci sayısına bakıldığında Harran Üniversitesi gerek eğitimi, gerekse ilimize olan katkısı noktasında yine tercih edilen bir üniversite olmuştur. Eğitim kadromuza ve çalışanlarımıza teşekkür ederim.”dedi.
Özel yetenek sınavlarının çalışmalarının bittiğini ifade eden Rektör Mutlu sınavların Osmanbey Yerleşkesinde yapılacağını ve geçen yıllar gibi şeffaf bir sınav olacağını söyledi.
   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49