Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Trafik ekipleri  servis denetim yaptı

Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlilerince öğrenci servislerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde servis araçlarının mevzuata uygun olup olmadığı, araçların bakımları, emniyet kemeri kullanımı, şöförlerin yetkinlikleri gibi hususlara dikkat edildi. Öğrencilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için yapılan denetimlerde 19 servis aracı denetlendi. Ayrıca serviste bulunan öğrencilere bilgilendirmelerde bulunan Trafik Büro Amirliği yetkilileri emniyet kemeri ve yaya yolu kullanımına dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49