Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Tarihi binanın kaderi belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında, il başkanları ve belediye başkanları ile bir araya geldi. Şanlıurfa'dan da il başkanları ve belediye başkanları katılım gösterdi.

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni projesi için görüş alışverişinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni proje için söz alan Başkan Beyazgül müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Beyazgül paylaşımında; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmemiz sonrası bir müjdeyi sizinle paylaşmak isterim; Tarihi Diş Hastanemizi şehrimize yakışır bir müzeye dönüştürüyoruz. Restorasyonuna kısa süre içinde Kültür ve Turizm Bakanlığımızca başlanacak. Şehrimize hayırlı olsun inşallah" sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49