Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Suruç yolunda iki otomobil çarpıştı, 1 ölü, 4 yaralı
Kaza Şanlıurfa- Suruç karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre seyir halinde olan Recep Cidir idaresindeki 34 HY 8871 plakalı otomobil ile Burhan Kılıçer idaresindeki 55 AAY 036 plakalı otomobil yağışlı havanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybederek kafa kafaya çarpıştı. Kazanın etkisi ile otomobiller şarampole yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisindeki kişileri çıkarmak için çalışma başattı.
Kazada Burhan Kılıçer hayatını kaybetti. Araçlardan çıkarılan Mustafa Çevik ,Taha Emin Bayraktar, Recep Cidir ve Mustafa Gül ağır yaralandı. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları Şanlıurfa'daki çeşitli Hastanelere kaldırdı. Kaza nedeniyle trafik kontrollü olarak tek şeritte sürdü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49