Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Sanlıurfalı sanatçı dava açıyor
Ünlü sanatçı Serkan Kaya'nın popüler olmasına neden olan 'zor bela' şarkısının müziği Urfalı sanatçı Ahmet Badıllı'ya ait olduğu ortaya çıktı.

2011 yılında Aşk Ne Demek Bilen Var mı? Albümünde seslendirdiği ‘zor bela’ şarkısıyla iyi bir çıkış yakalayan Sanatçı Serkan Kaya’nın şarkısının müziği çalıntı çıktı.

Şanlıurfalı sanatçı Ahmet Badıllı’ya ait olduğu öğrenildi. Yapılan araştırmalarda Serkan Kaya’nın seslendirdiği ‘zor bela’ şarkısının müziği Badıllı’ya ait çıktı. Müziğinin çalındığını iddia eden Badİllİ avukatıyla beraber dava açmaya hazırlanıyor.



Konuyla ilgili Ahmet Badıllı ve bölgenin tanınmış Avukatlarından Ferzan Arkan yaptığı açıklamada, " Bugün ki basın açıklaması dolayısıyla toplanmamız da ki amaç Şanlıurfa’mızın güzide sanatçılarından Ahmet Badilli’ye ait olan ve MESAN Türkiye Musiki Eserleri Meslek Birliği kararı ile sabit olan ve müvekkilimden izin alınmaksızın kullanılan müvekkile ait olan sen değimlisin eserinin nakarat bölümündeki ezgilerin Serkan Kaya tarafından seslendirilen Zor bela eserinde kullanıldığı MESAN kararı ile sabittir. Biz Serkan Kaya’ya İhtarname gönderdik kendilerine tebliğ edildi. Bize olumsuz dönüşler yapıldı, şuanda biz dava açma sürecindeyiz. Bu şarkıyla ilgili tüm platformlarda yayını durdurmak için mahkemeye tedbir kararı içinde başvuracağız. Yargı önünde hep birlikte sürecin takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.


“ŞARKI DEMEK EVLAT DEMEK”
Ahmet Badilli, “Değerli arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ediyoruz. Buraya kadar geldiniz bizlere hizmet etmek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun diyorum. Şimdi bir şarkı bize göre bir evlat gibidir yani biz ona hangi duygularla yazdık hangi çektiğimiz ne diyeyim çile mi diyeyim artık keyif anlamında mı diyeyim yani bir evlat gibilerin ne zaman patlayacak belli olmuyor. Bu Serkan Kaya arkadaşımız tabii ki daha önceden İstanbul'da basında olan arkadaşlarımız da bilir Muzaffer abim vardı rahmetli oldu. Muzaffer Badilli radyolarda çok kendisine destek de verdi biz de tanıyoruz. Telefonla da ayriyeten bizde görüşmeleri var. Kendisinin yani bir şarkımızı kullanmışsın değerli kardeşim biz patronunuza da bulaştı Polat Yağcı beyefendi ile görüştük kim aradım beğendi bir insan yoğun ondan dolayı herhalde bize dönemedi ve bizim de artık bu şarkımızla ilgili bir hukuki çalışmalarımızı başlatmamız gerekiyordu. Değerli avukatımız Ferzat bey Allah razı olsun bugün böyle bir şeye karar verdik. İhtarnamede çekti kendisi artık bundan sonrasını mahkemede kendileri nasıl uygun görürse biz de o şekilde yürüyeceğiz. Kendi kardeşimize beraber yalnız bunu söylüyorum ben buradan basınla ilgili dışarıdaki basın arkadaşlarımız bir insana hemen böyle kaldır başladı. Yapabiliyorlar Serkan Kaya ile ilgili de gerisini de ben belirli avukatınıza bırakıyorum zaten bu saatten sonra da ben muhatapları değilim ben avukatımız kendisi ile ilgili gerekenleri yapacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49