Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa"da zincirleme kaza
Kaza, Eyyübiye İlçesine bağlı Akabe- TOKİ Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Akabe-TOKİ Yolu üzerinde seyir halinde ilerlemekte olan 50 NB 650, 01 EEZ 90, 06 CNJ 437 plakalı otomobil, 63 K 8277 plakalı ticari kamyonet ve 63 AAY 322 plakalı minibüsün birbirine çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada araçlarda maddi hasar yaşanırken olay 2 kişi ise yaralandı.

Meydana gelen kazanın ardından maddi hasar alan araçların yolda durmasından dolayı trafik büyük yoğunluk yaşadı. Yaşanan kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaşanan kazada yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırdı.

Yol ortasında duran kaza yapan araçlardan dolayı araç trafiği büyük bir sıkışıklık yaşadı. Maddi hasar araçların çekiciler yardımı ile yoldan kaldırılmasının ardından trafik tekrardan eski haline döndü. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49