Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Zeytin hasadı başladı
Orman Genel Müdürlüğü orman köylüsünün ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla gelir getirici tür ağaçlandırma projesine başladı. Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Tekerli ormanlık alanda dikilen Zeytin ağaçlarında hasat yapılmaya başlandı.
Şanlıurfa Orman Bölge Müdür Yardımcımız Mehmet TAŞAN, Ormanlarımızın sunduğu imkanlardan en iyi şekilde faydalanmaya çalışıyoruz. Kırsal alanda ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesine imkan sağlamak için gelir getirici tür ağaçlandırma çalışmalarına önem veriyoruz. Ülkemizin Zeytin üretim miktarını artırmak, kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşlarımızın gelir seviyelerini yükseltmek, elde edilecek ürünleri yöre halkımızın faydasına sunmak bizlerin en büyük amacı. Bugün görüyoruz ki emeğimiz karşılıksız kalmıyor. Katkı sağlayan tüm personelimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum" dedi. bu yıl her ortalama 20 Ton ürün elde edilmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49