Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da taşkın oluşan dereler genişletiliyor

14 Mart Salı günü Şanlıurfa’da başlayan sağanak yağış kentte sel felaketi yaşandı. Şanlıurfa’da yağış miktarı 137,6 kilogram olarak ölçüldü. Yaşanılan sağanak yağış sonrası Karakoyun Deresi, Cavsak Deresi, Karaköprü Deresi ve Sırrın Deresi taştı. Derelerin taşması ile sel felaketi birçok bölgeyi olumsuz şekilde etkiledi. Sel felaketinde 17 kişi Şanlıurfa’da hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da 17 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin ardından taşkınların yaşandığı üç derede çalışma başlatıldı. DSİ Şanlıurfa Bölge Müdürü Ali Naci Kösali, derelerde yapılan çalışmalarda incelmelerde bulundu.

Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı teknik heyeti ile birlikte taşkın oluşan derelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kösalı,” Sel afetinin izlerinin silinmesi için tüm ekiplerimiz ve imkânlarımızla ile Sırrın, Karakoyun ve Cavsak derelerimizde çalışmalarımız devam etmekte olup, Özellikle kapalı geçişler mümkün olduğunca açılarak dereler kontrol altına alınmaktadır”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49