Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da sular kesilecek

Şanlıurfa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Haliliye İlçesine bağlı Bahçelievler semti İpekyol caddesinde ana isale hattındaki arızanın bakımı neticesiyle sular kesilecek.

ŞUSKİ tarafından yapılan açıklamada; "Haliliye İlçesine bağlı Bahçelievler mahallesi İpekyol caddesinde meydana gelen ana isale hattındaki arızanın bakım ve onarımı için 26.05. 2021 çarşamba günü 23.00 ile 27.05.2021 saat 05.00 arası Cengiz Topel Mimar Sinan, Şair Şevket ve Bahçelievler mahallerinde zorunlu su kesintisi meydana gelecektir" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49