Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da kayıp gencin cesedi sulama kanalında bulundu
Alınan bilgiye göre, merkez Haliliye ilçesi İkiağız Mahallesi'nde oturan Sakıp Başak, 3 gün önce evden ayrıldı. Bir süre sonra kendisinden haber alamayan ailesi, Sakıp Başak’ı mahallede aradı ancak bulamadı.Gencin, serinlemek için evlerin yakınlarında bulunan sulama kanalına girmiş olabileceğini değerlendiren ailesinin durumu bildirmesi üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiyeye bağlı Can-Kur ekipleri sevk edildi. Dün yapılan aramalarda gencin izine rastlanmadı. DSİ ile görüşülerek sulama kanalının suyu kesildi. Bugün sabah ise dalgıç polisler tekrar sulama kanalında arama başlattı. Yapılan aramalarda Sakıp Başak isimli gencin cesedi ilk aranan yerden yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan Caltılı kırsal mahallesinde bulundu.
Cesedi çıkarılan genç otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49