Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da kavgada gazeteci yaralandı!

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis önünde aralarında husumet bulunan iki aile arasında silahlı kavga yaşandı. Kavgaya müdahale eden polis ekipleri, tarafları olay yerinden uzaklaştırdı. Kısa süre sonra yeniden hastane önünde toplanan taraflar, tekrar kavga etmeye başladı. Kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Kavga esnasında şahıslar polislere saldırdı. Kavganın ortasında kalan polis memuru İsmail K. ile muhabir Ömer Şulul yaralandı. Yaşanılan olayın ardından Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak bir kınama mesajı yayımladı. Başkan Gülebak yaptığı açıklamada yaralanan DHA muhabiri Ömer Şulul ve polis memuruna geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

“GAZETECİ ARKADAŞIMIZ ZORLU ŞARTLAR ALTINDA GÖREVİNİ YAPMAYA ÇALIŞMIŞTIR”

Cemiyet Başkanı Gülebak konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Akşam saatlerinde Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanılan kavga sırasında görevini icra etmeye çalışan DHA muhabiri meslektaşımız Ömer Şulul ve polis memurumuz yaralandı. Bir kez daha gördük ki gazetecilik mesleği zor bir meslek. Görevini yapmaya çalışan arkadaşımız Ömer Şulul zorlu şartlar altında görevini yine de yapmaya çalışmıştır. Aslında arkadaşımızın yaşadığı olay birçok gazetecinin karşı karşıya kalabileceği bir olaydır. Yaralanan Gazeteci arkadaşımıza ve polis memurumuza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olayı gerçekleştiren kişileri şiddetle kınıyorum.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49