Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa"da iki araç çarpıştı, 7 yaralı
Kaza, Suruç İlçesine bağlı Aligör Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Gaziantep istikametine giden 23 KH 331 plakalı otomobil ile Şanlıurfa istikametine doğru seyir halinde olan 34 JY 1859 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Henüz bilinmeyen bir şekilde kafa kafaya çarpışan otomobiller çarpışmanın etkisi ile savruldu. Büyük çapta hasar meydana gelen ve hurdaya dönen araçlarda bulunan Abdulkerim Kurt(56), Vedat Savaş(54), Eyyüp Sabri Savaş(25), Mahmut Meral(56), İsmail Bakış(43), Zerrin Savaş(42), Hatice Kübra Savaş(10) yaralandı.
Yaşanan kazanın ardından çevredekiler tarafından durum ekiplere haber verildi. İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan kişileri çıkarırken, sağlık ekipleri ise yaralıları, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Suruç Devlet Hastanesine kaldırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49