Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Valiliği duyurdu: 27 Ocak’ta başlıyor
Hava koşullarının normale dönmesiyle Şanlıurfa Valiliği Tatil edilen Halk Eğitim Merkezleri, Rehabilitasyon Merkezleri ve Motorlu Taşıt Sürücü Kurslarının 27 Ocak’ta tekrardan başlayacağını açıkladı.

Şanlıurfa Valiliği öte yandan aynı tarihler arasında Sürücü Kursları, Halk Eğitim Merkezleri ve Rehabilitasyon Merkezlerine tatil edildiğini açıklamıştı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;23.01.2022 tarihinde İl Hıfzıssıhha Kurulunda alınan 2022/5 nolu kararla eğitimine ara verilen Halk Eğitim Merkezleri, Rehabilitasyon Merkezleri ve Motorlu Taşıt Sürücü Kurslarında 27 Ocak 2022 tarihinden itibaren eğitim öğretime başlanacaktır’’açıklamasında bulundu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49