Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa tarihi diş hastanesi müze oluyor
Şanlıurfa Diş hastanesi taş binası Şanlıurfa Belediyesi'nin kültür Bakanlığından talebi üzerine geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yeni bir müzeye kavuşuyor.
Köklü tarihi, ören yerleri, müzeleri ile her geçen gün Dünya’nın ilgisini daha fazla çeken tarih ve turizmin başkenti Şanlıurfa, Haliliye ilçesinde bulunan Tarihi 1962 yılına dayanan ve 3 katlı olarak yapılan, 1972 yılında da 3 kat daha ilave edilerek A ve B Blok şeklinde uzun yıllardır, Diş Hastanesi olarak hizmet veren binanın akıbeti belli oldu. Kültür Turizm Bakanlığı tarafından müzeye dönüştürülecek olan Diş Hastanesi binasının önümüzdeki günlerde restorasyonuna başlanacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49