Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da terör operasyonu

Şanlıurfa’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak yapmış olduğu çalışmalarda bazı şahısların İkamet ve iş yerlerinde dönüşümlü olarak DEAŞ silahlı terör örgütüne ait örgütsel toplantı, sohbet, eğitim verdikleri bilgisine ulaşıldı.

Bu bilgi kapsamında 4 iş yerine yönelik yapılan operasyonda 29 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 29 şüpheliden 24'ü Adlı Kontrol şartıyla serbest bırakılırken 5 şüpheli şahıs ise tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49