Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da tedavisi tamamlanan Balaban kuşu doğaya salındı

Dünyada nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan balaban kuşU Şanlıurfa’da rastlandı. Yorgun ve bitkin halde olan kuş Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bahçesinde Fatih Kırıkçı tarafından su ve yiyecek verildi. Balaban kuşU su ve yiyecek verilmesinin ardından itfaiye eri tarafından Doğa Koruma Ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma Rehabilitasyon Merkezi Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünde kuş sağlık kontrolünden geçirilerek tedavi altına alındı.

Gölpınar Yaban Hayvanı Kurtarma Rehabilitasyon Merkezinde sorumlu Veteriner hekim Uğur Özbay tarafından tedavisi tamamlanan kuş daha sonra doğaya bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49