Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor sanlıurfa baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da sağanak yağış etkili oldu

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde kasım ayıyla birlikte yağışlarda etkisini göstermeye başladı. Şanlıurfa’da dün akşamdan bu yana aralıksız yağan yağmur sabah saatlerinde etkisini artırdı. Sağanak şekilde yağan yağmur vatandaşları işe giderken yakaladı. Kış mevsimine hala alışamayan Urfalılar, yağmurda ıslanmaktan kaçamadılar.

Öte yandan Şanlıurfa Evren Sanayi Bölgesinde de sağanak yağış sele neden oldu. Yolda seyir halinde bulunan araçlar zor anlar yaşarken, yollar göle döndü. Yaşanan sel ile birlikte kimi araç trafikte zorlanırken, kimi de yolda kaldı.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ki vatandaşları ani baskın ve sellere karşı duyarlı olmaları konusunda uyarmıştı.

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, çarşamba günü sabah saatleriyle birlikte Diyarbakır, Şanlıurfa çevrelerinde perşembe günü öğle saatlerine kadar yerel kuvvetli yağışların olacağını hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49