Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da otomobil ineği çarptı, 5 yaralı
Kaza Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Uğurlu kırsal mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre seyir halinde olan 52 FY 744 plakalı otomobil bir anda önüne çıkan ineğe çarptı.
Çarpmanın etkisi ile aracın ön kısmı parçalandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. Kazada aynı aileden Ahmet Cebe(55), İsa Cebe(22), İbrahim Cebe(16) ve Şemse Cebe(55) yaralandı. Yaralılar çevredekilerin imkanları ile bulundukları yerden çıkarıldı.
Yaralılar ambulanslarla Mehmet Akif İnan ve Eyyübiye Devlet hastanesine nakil edildi. Kazada inek telef oldu. Güvenlik ekipleri yolda geniş güvenlik önlemi alırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49