Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da "Nuh'un Gemisi Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Veri Tabanı Etkinliği" Yapıldı
Etkinliğe; Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Metin Esen, Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çelik, DKMP Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bulut, Orman Bölge Müdürümüz Cevdet Çiçek, DKMP 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet ÇiçeK ve kamu kurum amirleri katıldı.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Türkiye'nin hem buğdaygillerde hem baklagillerdeki biyoçeşitlilik bakımından dünyada ana vatan olarak kabul edildiğini belirtti. Şanlıurfa Tarım ve Orman Bölge Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de video konferans yöntemiyle katıldığı "Nuh'un Gemisi Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Veri Tabanı Etkinliği" etkinliğinde konuşan Metin, dünyada biyolojik çeşitliliğin azaldığını ifade etti.
FAO'dan Türkiye'ye teşekkür
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Türkiye Temsilcisi Viorel Gutu da etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuşmaların ardından Metin ve Gutu, Tarım ve Orman Bakanlığı ile FAO iş birliğinde yürütülecek Şanlıurfa Bozkır Koruma Stratejisi ve Eylem Planı Uygulama Protokolü'nü imzaladı.
İmza sonrası Metin ve Gutu, tören alanında çocuklarla çevre farkındalığına dikkati çekmek için uçurtma uçurup, yaralı halde bulunduktan sonra tedavi edilen 3 şahini de doğaya bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49