Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Risale-İ Nur Talebeleri Çadır Kentte
Risale-i nur talebeleri Akçakale Süleyman şah konaklama tesislerinde Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret ederek çadır kentte kalan misafirler hakkında bilgi aldılar.
Risale-i nur kitaplarını Arapça seslendiren Ürdünlü Dr Memun Cerrar, Şanlıurfa spor kulüp başkanı, Fethi Şimşek, Risale haber imtiyaz sahibi Abdurrahman İraz, iş adamı Sait Özadalı ve Risale nur talebeleri, çadır kent yönetimini ziyaret ederek, çadır kentte kalan Suriyeli misafirler hakkında bilgi aldılar.
Gelen heyeti Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat, kamp müdürü Hüseyin ortaç, müdür yardımcıları, Bekir engül, Mustafa Başak, Yasin Seyhan ve Hasan Öztürk tarafından karşılandı.
Ziyaret sonrası Ürdünlü Dr Memun Cerrar taptığı açıklamada; “Suriye’de yaşanan iç savaştan dolayı Türkiye’de ikamet eden Suriyeli kardeşlerimizi ziyarete geldik. Türkiye’de bulunan bütün çadır kentleri dolaşıp yöneticilerden bilgi alacağız gördüğümüz kadarıyla Türkiye de yaşayan Suriyeli kardeşlerimiz gayet güzel bir şekilde ağırlamaktadırlar burada bulunan kampları Ürdün’de kurulan kamlarla kıyaslanamayacak kadar düzenli ve modern. Suriyeli misafirlerin her türlü ihtiyaçları eksiksiz bir şekilde karşılanıyor” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49