Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Kırsal mahalle yolları asfalta kavuşuyor
Kentin merkezinde ve kırsal mahallelerde kapsamlı asfalt çalışması başlatan Belediye ekipleri, stabilize yolları asfalta kavuşturuyor.
Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında Göğerli (Troyzik) Kırsal mahallesinde 3 Kilometrelik mahalle içi yollarda yapılan dolgu ve tesviye çalışmalarının ardından sathi kaplama asfalt serimine başladı.
Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Viranşehir hedefiyle çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2021 Yılı plan ve program çerçevesinde hem merkez hem de kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.
Merkez ve Kırsal mahallelerdeki yaşam kalitesini yükseltmek için hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirten Başkan Ekinci, Asfaltsız yol kalmayıncaya kadar çalışmaların aralıksız süreceğini kaydetti.
İlçe genelindeki yollarda asfalt ve stabilize yol çalışmalarının büyük bir titizlikle devam ettiğini sözlerine ekleyen Ekinci, Vatandaşın memnuniyeti ve yaşam kalitesinin yükseltilmesinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.
Ekinci, “Kırsalda yaptığımız yollar ile şehir merkezinde yaptığımız yollar arasında hiçbir fark yok. Yapılan yolun kalitesini sıkı bir şekilde kontrol ediyoruz. Viranşehir güzel yollara kavuşacak. Bunun için de yol yatırımlarına ağırlık veriyoruz. Çalışmalarımız planlanan program dahilinde artarak devam edecek.” dedi.
Mahallelerinde başlatılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Göğerli Mahalle sakinleri ise, Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49