Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan sanlıurfa Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Kamp Dışında Kalan Mültecileri Unutmadı
 Akçakale Kaymakamlığı, ilçede yaşayan Suriyeli mültecilere gıda yardımında bulunmak için çalışmalarına başladı.

Suriye Arap Cumhuriyetinde yaşanan iç savaş dolayısıyla Akçakale’ye yerleşen Suriyeli mültecilere Akçakale Kaymakamlığı gıda yardımında bulunacak.

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat’ın Koordinatörlüğünde İlçe Müftülüğü tarafından İlçe merkezi ve köylerinde yaşayan Suriyeli mülteciler tespit edilerek bu ailelere gıda yardımı yapılacak.

Suriyeli mültecilere yapılacak Gıda yardımı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat; “ Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla ülkemize sığınan ve Çadır kent dışında yaşayan Suriyeli misafir kardeşlerimize gıda yardımında bulunacağız. Bu ailelerin tespiti için İlçe müftülüğümüz aracılığıyla merkez ve köylerde yaşayan Suriyeli misafirlerimizin tespitini yaptırıyoruz. Bu tespit çalışmalarının ardından sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte bu kardeşlerimize gıda yardımında bulunacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49