Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

İl Sağlık Müdürü Gülüm’ün hastane ziyaretleri sürüyor

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr. Üys. Faruk Günak ile birlikte Balıklıgöl devlet Hastanesini ziyaret ederek, bulunarak Hastane yönetiminden revize edilen servisler hakkında bilgi aldı. Müdür Gülüm'e Balıklıgöl devlet hastanesi Baş Hekimi Eyyüp Şelli eşlik etti.

Sosya medyadan yapılan açıklamada;

“İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr. Üys. Faruk GÜNAK ile birlikte Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak Hastane yönetiminden revize edilen servisler hakkında bilgi aldı”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49